Vaste planten

Producten 73-96 van 1530
Sorteer op
Allium Oreophilum
Uitverkocht

Vanaf

€ 7,50

Allium Schoenoprasum

Vanaf

€ 1,90

Allium Schubertii
Uitverkocht

Vanaf

€ 7,50

Allium Siculum Bulgaricum
Uitverkocht

Vanaf

€ 7,50

Allium Sphaerocephalon
Uitverkocht

Vanaf

€ 7,50

Allium ursinum

Vanaf

€ 2,75

Alstroemeria Gemengd
Uitverkocht

Vanaf

€ 8,25

Alyssum montanum 'Berggold'

Vanaf

€ 1,90

Alyssum Sneeuwkleed

Vanaf

€ 2,72

Andijvie Breedblad Volhart Winter

Vanaf

€ 3,16

Andijvie Nummer Vijf 2

Vanaf

€ 4,62

Anemone 'Dreaming Swan'

Vanaf

€ 6,75

Anemone blanda
Uitverkocht

Vanaf

€ 2,35

Anemone Blanda, Blauw
Uitverkocht

Vanaf

€ 7,50

Anemone Blanda, Mix
Uitverkocht

Vanaf

€ 7,50

Anemone Blanda, Wit
Uitverkocht

Vanaf

€ 7,50

Anemone Hollandia
Uitverkocht

Vanaf

€ 6,99

Anemone Hollandia
Uitverkocht

Vanaf

€ 6,99

Anemone hupehensis

Vanaf

€ 2,25

Anemone hupehensis 'Prinz Heinrich'

Vanaf

€ 2,75

Anemone hupehensis 'September Charm'

Vanaf

€ 2,75

Anemone hupehensis 'Splendens'
Uitverkocht

Vanaf

€ 2,75

Anemone hybrida 'Andrea Atkinson'

Vanaf

€ 2,75

Anemone hybrida 'Hadspen Abundance'

Vanaf

€ 2,75

Vaste planten zijn als het ware de versierders van uw tuin. Ze zijn uniek omdat ze elk jaar opnieuw groeien en bloeien. In de herfst sterven de meeste vaste planten bovengronds af, om in het voorjaar weer op te komen. Sommige vaste planten, de zogenaamde wintergroene soorten, blijven zelfs in de winter groen. Dit zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar door levendig blijft.

Eindeloze vaste planten soorten

Een van de opvallende kenmerken van vaste planten is hun ongelooflijke variëteit. Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en eigenschappen, wat betekent dat uw tuin nooit saai zal zijn. Of u nu op zoek bent naar felgekleurde bloemen of sierlijke bladeren, vaste planten bieden het allemaal.

Langbloeiende vaste planten

De bloeitijden van vaste planten kunnen variëren van enkele weken tot wel drie maanden. De meesten bereiken hun hoogtepunt in de zomer, wat uw tuin gedurende deze maanden tot een waar kleurenspektakel maakt. Maar er zijn ook varianten die in andere seizoenen bloeien, zoals in het vroege voorjaar of zelfs midden in de winter. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van een bloeiende tuin.

Vaste planten border toepassingen

Vaste planten bieden ongelooflijk veelzijdige toepassingen in uw tuin. Of u nu uw borders wilt opfleuren, lege plekken wilt vullen, aantrekkelijke groepen wilt creëren of paden en opritten wilt omlijsten, vaste planten passen perfect bij elke tuin. De enige beperking is uw verbeelding.

Bloeiende inspiratie

Vaste planten zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ze bieden ook geuren en trekken vlinders aan. Sommige zijn zelfs geschikt voor culinaire experimenten of om als snijbloemen te gebruiken. Deze planten voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar ook geurige en smaakvolle dimensies aan uw tuin.

Vindt wat u nodig heeft

Bij Tuinplant.nl begrijpen we de passie voor vaste planten. We bieden een uitgebreid assortiment met meer dan 2200 soorten. Hierdoor kunt u uw border zo inrichten dat er het hele jaar door iets te beleven valt. Door slim te kiezen op basis van bloeiperiodes, kunt u ervoor zorgen dat uw tuin altijd kleurrijk is, van het vroege voorjaar tot de late herfst.w

Vaste planten kopen bij Tuinplant.nl!

Klaar om uw tuin te laten bloeien met prachtige vaste planten? Bij Tuinplant.nl zit u goed! Ontdek onze groeigarantie: als uw plant na 3 maanden niet aangeslagen is, krijgt u gewoon een nieuwe plant! En heeft u behoefte aan deskundig advies? Wij staan voor u klaar om u te helpen met tuinontwerpen, aanplanten, tuin aanleggen en het onderhoud. Door onze groene vingers hebben al ruim 3700 tevreden klanten ons gemiddeld een 8.6 bezorgd. Meer weten over de bezorging en levertijden? Afhankelijk van de grootte en het gewicht heeft u uw bestelling binnen 10 werkdagen in huis. Breng ook eens een bezoekje aan ons gezellige tuincentrum in Nunspeet. Samen maken we van uw tuin een groen paradijs!