Najaarsbloeiers

Producten 1-24 van 30
Sorteer op
Anemone hybrida 'Hadspen Abundance'

Vanaf € 2,75

Anemone hybrida 'Pamina'

Vanaf € 2,75

Anemone hybrida 'Richard Ahrens'

Vanaf € 2,75

Aster ageratoides 'Ezo Murazaki'
Uitverkocht

Vanaf € 2,80

Aster amellus 'king george'
Uitverkocht

Vanaf € 3,20

Vanaf € 34,95

Pennisetum ‘Hameln Gold’
Uitverkocht

Vanaf € 6,25

Pennisetum ‘Rubrum Dwarf’
Uitverkocht

Vanaf € 7,50

Pennisetum advena 'Rubrum'
Uitverkocht

Vanaf € 6,50

Pennisetum alopecuroides

Vanaf € 2,20

Pennisetum alopecuroides 'Cassian'

Vanaf € 2,90

Pennisetum alopecuroides 'Hameln'

Vanaf € 2,40

Pennisetum alopecuroides 'Herbstzauber'

Vanaf € 3,20

Pennisetum alopecuroides 'Little Bunny'

Vanaf € 2,55

Pennisetum alopecuroides 'Little Honey'
Uitverkocht

Vanaf € 2,55

Pennisetum alopecuroides 'Magic'

Vanaf € 3,25

Pennisetum alopecuroides 'Moudry'

Vanaf € 2,95

Pennisetum alopecuroides 'Red Head'

Vanaf € 3,40

Pennisetum messiacum ‘Red Bunny Tails’
Uitverkocht

Vanaf € 6,50

Pennisetum orientale

Vanaf € 3,35

Pennisetum villosum
Uitverkocht

Vanaf € 2,25

Persicaria affinis
Uitverkocht

Vanaf € 2,55

Persicaria affinis 'Kabouter'
Uitverkocht

Vanaf € 2,55

Persicaria amplexicaulis

Vanaf € 3,95

De herfst brengt een adembenemende transformatie naar onze tuinen met zijn warme tinten en knisperende bladeren. Maar wist u dat u de herfstpracht kunt verrijken met een scala aan najaarbloeiers? Deze bloeiende juweeltjes brengen kleur en vitaliteit in je buitenruimte, zelfs wanneer de dagen korter worden. We nemen u mee op een reis door de wereld van najaarbloeiers, en ontdek nu hoe u uw tuin kunt omtoveren tot een herfstparadijs.

Zo zien najaarsbloemen eruit

Najaarbloeiers zijn er in alle denkbare kleuren en maten. Van de diepe, warme tonen van herfstanemonen tot de elegante bloesems van de herfstaster, deze najaarsbloeiers geven uw tuin een nieuwe dimensie. Ontdek de serene schoonheid van de herfstbloei en laat u betoveren door de diverse vormen en texturen die deze planten te bieden hebben.

Groeiomstandigheden herfstbloemen

Herfstbloemen gedijen het beste in goed doorlatende grond en een plekje waar ze de volle zon of lichte schaduw kunnen ontvangen. Zorg ervoor dat de grond voldoende vocht vasthoudt terwijl de herfst vordert. De meeste najaarbloeiers zijn winterhard en kunnen de kou trotseren, wat betekent dat u nog lang na de zomer van hun pracht kunt genieten.

De herfstbloem heeft een lange bloeitijd

De bloeitijd van najaarbloeiers begint vaak in september en strekt zich uit tot ver in oktober en november. Wat deze planten zo bijzonder maakt, is hun vermogen om gedurende een lange periode te bloeien. Elke dag brengt nieuwe bloemen, en sommige najaarsbloeiers kunnen tot de eerste vorst blijven stralen.

 Zo onderhoud u de najaarsbloeiers

Het onderhoud van najaarbloeiers is over het algemeen moeiteloos. Regelmatig water geven en het verwijderen van uitgebloeide bloemen zijn meestal voldoende. Voor sommige soorten is het aan te raden om ze in het voorjaar terug te snoeien voor een gezonde groei in het volgende seizoen.

Herfstbloeiers kennen veel mogelijkheden

Najaarbloeiers zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in diverse tuinontwerpen. Ze kunnen als opvallende eyecatchers dienen, prachtige bloemenbedden vormen of zelfs worden gebruikt in potten op je terras. De keuze is aan u, en de mogelijkheden met najaarsbloeiers zijn eindeloos.

Combineer met andere planten

Om een harmonieus herfstlandschap te creëren, kan u najaarbloeiers combineren met andere planten die gedijen in het najaar, zoals grassen met prachtige herfstkleuren of struiken met bessen die vogels aantrekken. De juiste combinaties maken uw tuin tot een plek vol leven en kleur, zelfs wanneer de dagen korter worden.

Najaarsbloeiers kopen bij Tuinplant.nl!

Klaar om uw tuin te laten bloeien met prachtige najaarsbloeiers? Bij Tuinplant.nl zit u goed! Ontdek onze groeigarantie: als uw plant na 3 maanden niet aangeslagen is, krijg u een nieuwe plant! En heeft u behoefte aan deskundig advies? Wij staan voor u klaar om u te helpen met tuinontwerpen, aanplanten, tuin aanleggen en het onderhoud. Door onze groene vingers hebben al ruim 3700 tevreden klanten ons gemiddeld een 8.6 bezorgd. Meer weten over de bezorging en levertijden? Afhankelijk van de grootte en het gewicht is uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen in huis. Breng ook eens een bezoekje aan ons gezellige tuincentrum in Nunspeet. Samen maken we van uw tuin een groen paradijs!