Bodembedekkers

Producten 1-24 van 340
Sorteer op
Achillea tomentosa

Vanaf € 1,90

Allium ursinum
Uitverkocht

Vanaf € 2,75

Anemone blanda
Uitverkocht

Vanaf € 2,35

Anemone nemorosa

Vanaf € 3,85

Anemone sylvestris
Uitverkocht

Vanaf € 2,65

Aubrieta 'Blaumeise'

Vanaf € 2,95

Bodembedekkende vaste planten

Vanaf € 19,95

Brunnera macrophylla

Vanaf € 2,90

Brunnera macrophylla 'Betty Bowring'

Vanaf € 5,95

Brunnera macrophylla ‘Looking Glass’

Vanaf € 6,80

Brunnera macrophylla 'Sea Heart'
Uitverkocht

Vanaf € 6,80

Brunnera macrophylla 'Silver Heart'

Vanaf € 6,80

Calamintha nepeta 'Blue Cloud'

Vanaf € 2,40

Calamintha nepeta marvelette Blue

Vanaf € 2,40

Campanula carpatica

Vanaf € 1,90

Campanula carpatica 'Alba'

Vanaf € 1,90

Campanula carpatica 'Blaue Clips'

Vanaf € 1,85

Campanula carpatica 'Weisse Clips'

Vanaf € 1,85

Campanula garganica

Vanaf € 1,90

Campanula glomerata 'Acaulis'

Vanaf € 1,95

Campanula persicifolia 'Alba'

Vanaf € 1,85

Campanula persicifolia 'Coerulea'

Vanaf € 1,95

Campanula portenschlagiana

Vanaf € 2,20

Campanula poscharskyana

Vanaf € 1,85

Als u op zoek bent naar een slimme manier om uw tuin te transformeren en het onderhoud tot een minimum te beperken, zijn bodembedekkers de verborgen parels waar u naar op zoek bent. Deze groene, bloeiende tapijten zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ze bieden ook een reeks praktische voordelen voor uw tuin. Wij nemen u mee in de wonderlijke wereld van bodembedekkers en laten zien waarom deze veelzijdige planten een plekje verdienen in uw groene paradijs.

Zo kan een bodembedekker u helpen

Bodembedekkers zijn de stille krachten die uw tuin veranderen in een oase van groen, maar kunnen ook prachtige bloemen bevatten. Ze groeien laag bij de grond, bedekken de bodem met hun bladeren en bloemen, en voorkomen zo de groei van onkruid. Dit betekent minder onkruid wieden en meer tijd om van uw tuin te genieten.

Bloeiende bodembedekkers voor elke tuin

Of u nu een compacte stadstuin of een uitgestrekt landgoed heeft, laagblijvende vaste planten zijn geschikt voor elke tuin. Ze kunnen worden gebruikt als groene mat onder hogere planten, langs de randen van uw gazon, onder bomen, en zelfs op lastige hellingen. Hierdoor kunt u uw buitenruimte optimaal benutten en een groene omgeving creëren waar u van zult houden.

Soorten bodembedekkers

Bodembedekkende planten zijn er in twee hoofdvarianten: wintergroene en bladverliezende soorten. Wintergroene bodembedekkers behouden hun bladeren het hele jaar door, zelfs in de koude maanden. Dit zorgt voor een constant groen tapijt. Bladverliezende bodembedekkers werpen hun bladeren af in de herfst en komen in het voorjaar weer tot leven met nieuwe groei.

Prachtige bloemen

Wat nog meer? Kruipplanten kunnen ook prachtig bloeien, wat uw tuin een extra dimensie van kleur en geur geeft. Of u nu houdt van vroegbloeiende voorjaarsbloeiers, zomerse kleurenexplosies, subtiele herfsttinten of zelfs winterbloemen, er is een bodembedekker die bij uw voorkeuren past.

De mooiste varianten in uw tuin

Bij Tuinplant.nl bieden we een uitgebreide selectie bodembedekkers. Ons assortiment omvat onder andere de Maagdenpalm (Vinca minor), Vrouwenmantel (Alchemilla mollis), Vlambloem (Phlox soorten), Salie (Salvia soorten), Vetmuur (Sedum soorten), Pachysandra terminalis, Waldsteinia en Geranium 'Spessart'. Deze planten vormen groenblijvende tapijten die zowel rust uitstralen als weinig onderhoud vereisen.

Bodembedekkers kopen bij Tuinplant.nl!

Klaar om uw tuin te laten bloeien met een prachtige bodembedekker? Bij Tuinplant.nl zit u goed! Ontdek onze groeigarantie: als uw plant na 3 maanden niet aangeslagen is, krijgt u gewoon een nieuwe plant! En heeft u behoefte aan deskundig advies? Wij staan voor u klaar om u te helpen met tuinontwerpen, aanplanten, tuin aanleggen en het onderhoud. Door onze groene vingers hebben al ruim 3700 tevreden klanten ons gemiddeld een 8.6 bezorgd. Meer weten over de bezorging en levertijden? Afhankelijk van de grootte en het gewicht heeft u uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen in huis. Breng ook eens een bezoekje aan ons gezellige tuincentrum in Nunspeet. Samen maken we van uw tuin een groen paradijs!