Tuinaarde

Om uw border op te hogen
Maat (cm) Per m2 Pot / Kluit prijs Aantal
30 liter
minus plus
Extra accessoires
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details
Tuinaarde wordt gebruikt om de tuin en in het bijzonder de borders aan te vullen, te egaliseren of de tuin plaatselijk op te hogen. Bovendien kunt u met deze tuinaarde de structuur van uw bodem verbeteren.
Waarvoor niet geschikt: Dit product is niet geschikt voor toepassing bij kuip- en kamerplanten en in een heidetuin. Hiervoor zijn diverse potgrondmengsels ontwikkelt die juist die eigenschappen hebben om de plant optimaal te laten ontwikkelen. Gebruik voor het vullen van bakken of potten Potgrond Universeel of Potgrond Speciaal. In de heidetuin of bij andere zuurminnende planten is het aan te bevelen Aanplantgrond Zuurminnend te gebruiken. Denk bij zuurminnende planten aan Rhododendrons, Azalea, Heide, Camelia en Magnolia.
Gebruiksaanwijzing: Strooi de inhoud van de zak tussen de planten en verdeel de grond met een hark. Maak eventuele kluitjes fijn. Het verdient aanbeveling de nieuwe grond licht met de oude grond te vermengen. Let op dat aanwezige wortels niet beschadigd worden. Hoewel dit product een bemesting bevat zal het noodzakelijk zijn om na verloop van tijd een bemesting uit te voeren. Dit afhankelijk van de behoefte van uw planten. 

Tuinaarde is tevens goed te gebruiken als verse grondlaag onder gazonrollen.

Verpakking: 30 liter. 

Gooi de lege plastic zak bij het plastic afval.
Anderen kochten ook
In dezelfde kleur
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op