Potgrond en diversen

Producten 25-48 van 58
Sorteer op
Maakt uw hortensia blauw

Vanaf

€ 7,50

Rhododendron meststof

Vanaf

€ 8,50

Vulling voor bloembakken en bloempotten

Vanaf

€ 3,85

Vanaf

€ 25,00

Mediterrane Plantenvoeding

Vanaf

€ 8,50

Mest voor druivenstruiken

Vanaf

€ 8,50

Mest voor fruitbomen

Vanaf

€ 8,50

Vanaf

€ 5,95

Voor alle fruitplanten

Vanaf

€ 8,50

Meststof Moes- en Kruidentuin

Vanaf

€ 8,50

Meststof voor alle tuinplanten

Vanaf

€ 14,95

Vanaf

€ 8,50

Meststof voor Lavendel

Vanaf

€ 8,50

Meststof voor Rozen

Vanaf

€ 8,50

Meststof voor Siergrassen en Bamboe

Vanaf

€ 8,50

Meststof voor universeel gebruik

Vanaf

€ 8,50

Natria Fertimoss

Vanaf

€ 15,95

Natria Microsulfo® spuitzwavel 200 gr

Vanaf

€ 14,95

Natria Pyrethrum® concentraat 30 ml

Vanaf

€ 15,95

Natria Slakkenkorrels 500 gr

Vanaf

€ 11,45

Om uw border op te hogen

Vanaf

€ 3,50

Voeding voor gazon

Vanaf

€ 3,40

Organische Gazonmest tegen mos

Vanaf

€ 8,50

Potgrond

Vanaf

€ 5,95

Bij de aanplant van een tuinplant, haagplant of boom is toevoeging van tuingrond heel belangrijk. Bemesting is essentieel voor planten en bomen, omdat ze dan beter bloeien, sterker worden, minder ziektes en plagen krijgen. Daarbij wordt het blad mooi groen en bloeit de bloem uitbundiger. Boompalen zijn weer belangrijk voor het aanslaan van veel bomen.

Soorten grond


Welke potgrond heeft u nodig? Een aantal tuinplanten zullen beter groeien wanneer een potgrond is afgestemd op hun behoeften. Zo hebben beuken en hagen behoefte aan een grond die de kans op uitval minimaliseert. Beuken en hagen zullen in Aanplant grond goed aanslaan. Zuurminnende planten, zoals coniferen, heide, rododendrons, en hortensia’s houden van een zure grond. Meng Tuinturf door de aanwezige grond en de zuurgraad gaat omlaag. U kunt ook Hortensia- en rhododendrongrond bestellen. Plant u veel verschillende soorten tuinplanten in de border en vind u het makkelijker om 1 soort potgrond te gebruiken? Kies dan voor Tuinplantengrond. Deze grond bevat plantenvoeding voor 2 maanden.

Goede voeding voor een mooie tuin

Gebruik voor het aanplanten Potgrond voor vaste plante en planten in de pot. Het is ook verstandig om 1 keer per jaar uw grond te verbeteren. Dit kunt u doen met Tuinturf, turfstrooisel,tuinmest of siertuincompost en gedroogde mestkorrels. Hierdoor wordt de grond luchtiger, zodat de wortels beter kunnen ontwikkelen. Het organische stofgehalte wordt hoger waardoor het vocht ook beter in de grond blijft. Zo worden uw planten gezonder en weerbaarder tegen ziektes en plagen. U kunt uw tuin nóg mooier maken door borders, speelplaatsen en paden te bedekken met een decoratieve bodembedekker. Geef uw tuin ook direct een meer natuurlijke uitstraling met boomschors of cacaodoppen. Uw tuinplanten en bomen moeten ook een jaarlijkse goede voeding hebben, hierdoor worden de bloemen feller van kleur en de planten zullen meer bloemknoppen ontwikkelen. Daarnaast is het blad groener en wordt de groei gestimuleerd. Bovendien zullen ze minder vatbaar zijn voor ziektes en plagen. Uw tuinplanten en bomen zien er dus mooier uit en gaan langer mee! Video en informatie potgrond>>