Potgrond en diversen

Producten 1-24 van 58
Sorteer op
2 boompalen 250cm, 2 boombanden, lus en spijkers

Vanaf € 32,75

Voor alle vaste planten, heesters, hagen en bomen

Vanaf € 7,50

Voor alle vaste planten, heesters, hagen en bomen

Vanaf € 7,50

Geschikt voor Rhododendron, Heide en Hortensia

Vanaf € 7,50

Groene Aanslagreiniger 1ltr

Vanaf € 27,95

Antiworteldoek

Vanaf € 0,75

Tonkin stokken

Vanaf € 1,25

Vanaf € 11,95

Bindbuis

Vanaf € 6,49

Biologische Tuinaarde

Vanaf € 5,50

Bodembedekking

Vanaf € 12,95

Bodemverbeteraar

Vanaf € 5,75

Vanaf € 6,95

Boompalen

Vanaf € 8,00

Vanaf € 6,95

Vanaf € 9,95

Vanaf € 8,50

Curalia (Twist) spray Buxus 1000 ml

Vanaf € 15,95

Curalia (Twist) spray Rozen 1000 ml

Vanaf € 15,95

Fastion® KO mierenpoeder 250 gr

Vanaf € 16,95

Gazonherstel

Vanaf € 11,45

Speelgazon en siergazon

Vanaf € 8,25

Gedroogde Koemest Korrel

Vanaf € 7,75

Geschikt voor Mediterrane planten en Palmen

Vanaf € 9,50

Bij de aanplant van een tuinplant, haagplant of boom is toevoeging van tuingrond heel belangrijk. Bemesting is essentieel voor planten en bomen, omdat ze dan beter bloeien, sterker worden, minder ziektes en plagen krijgen. Daarbij wordt het blad mooi groen en bloeit de bloem uitbundiger. Boompalen zijn weer belangrijk voor het aanslaan van veel bomen.

Soorten grond


Welke potgrond heeft u nodig? Een aantal tuinplanten zullen beter groeien wanneer een potgrond is afgestemd op hun behoeften. Zo hebben beuken en hagen behoefte aan een grond die de kans op uitval minimaliseert. Beuken en hagen zullen in Aanplant grond goed aanslaan. Zuurminnende planten, zoals coniferen, heide, rododendrons, en hortensia’s houden van een zure grond. Meng Tuinturf door de aanwezige grond en de zuurgraad gaat omlaag. U kunt ook Hortensia- en rhododendrongrond bestellen. Plant u veel verschillende soorten tuinplanten in de border en vind u het makkelijker om 1 soort potgrond te gebruiken? Kies dan voor Tuinplantengrond. Deze grond bevat plantenvoeding voor 2 maanden.

Goede voeding voor een mooie tuin

Gebruik voor het aanplanten Potgrond voor vaste plante en planten in de pot. Het is ook verstandig om 1 keer per jaar uw grond te verbeteren. Dit kunt u doen met Tuinturf, turfstrooisel,tuinmest of siertuincompost en gedroogde mestkorrels. Hierdoor wordt de grond luchtiger, zodat de wortels beter kunnen ontwikkelen. Het organische stofgehalte wordt hoger waardoor het vocht ook beter in de grond blijft. Zo worden uw planten gezonder en weerbaarder tegen ziektes en plagen. U kunt uw tuin nóg mooier maken door borders, speelplaatsen en paden te bedekken met een decoratieve bodembedekker. Geef uw tuin ook direct een meer natuurlijke uitstraling met boomschors of cacaodoppen. Uw tuinplanten en bomen moeten ook een jaarlijkse goede voeding hebben, hierdoor worden de bloemen feller van kleur en de planten zullen meer bloemknoppen ontwikkelen. Daarnaast is het blad groener en wordt de groei gestimuleerd. Bovendien zullen ze minder vatbaar zijn voor ziektes en plagen. Uw tuinplanten en bomen zien er dus mooier uit en gaan langer mee! Video en informatie potgrond>>