Facebook Pixel

Organische Universele Meststof

Latijnse naam
Meststof voor universeel gebruik

Vanaf

€ 8,50

Gegroepeerde productitems

€ 8,50

Hoogwaardige snelwerkende meststof voor zowel het gazon als alle vaste planten in de tuin.
Product heeft staffel kortingen
Omschrijving
Organische Meststof Universeel heeft een lange werkingsduur. Gebruik het voor de bemesting van al uw tuin- en terrasplanten. Toepassing van dit product geeft een snel merkbaar resultaat. Het zorgt voor een mooiere en betere bloei en groei van uw planten. Bovendien kleuren de planten door de toevoeging van de Culvita meststof prachtig donkergroen. Een goede verzorging zorgt voor sterkere planten en meer weerstand tegen plantenziekten. Culvita universele meststof bevat eiwitrijke grondstoffen. Deze eiwitten worden door het bacterieleven in de grond omgezet in verantwoorde, goed opneembare voedingsstoffen die geleidelijk vrijkomen. Deze voedingswijze zorgt voor langdurige werking. De meststof is in kruimelvorm met als voordeel dat de kruimel sneller uiteenvalt en eerder beschikbaar is voor de plant. De meststof wordt sneller opgenomen en dat geeft snel een zichtbaar mooier resultaat! De kruimels zijn eenvoudig te verdelen. Door de betere vorm is er minder nodig ten opzichte van andere mestkorrels en dus voordeliger! Culvita biologische meststof Universeel is verrijkt met 3% Magnesium. Magnesium zorgt voor een nog mooiere diepe groene kleur voor de planten.
Toepassingsperiode: -Eerste bemesting van maart tot en met half juni. -Tweede bemesting van half juni tot en met september.
Gebruiksaanwijzing/Dosering: Culvita biologische meststof Universeel bij voorkeur strooien als er regen wordt verwacht of na het strooien besproeien. Indien mogelijk licht inharken. Dosering: 1,5 kg per 10 m² Verpakking: 1,5 kg. Voor circa 10m2

Maat (cm) Pot / Kluit Verzending Prijs
1,5 kilogram - Pakket € 8,50