Organische Rozen Meststof

Meststof voor Rozen
Maat (cm) Per m2 Pot / Kluit prijs Aantal
1,5 kilogram
minus plus
Extra accessoires
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details
Gebruik Organische Rozen Meststof om uw rozen en andere sierplanten de juiste verzorging te geven. In deze biologische meststof zit een hoog kaliumgehalte voor meer knop/bloemvorming en daardoor een intense bloemkleur. De meststof is bovendien rijk aan fosfaat. Fosfaat zorgt voor een stevig wortelgestel en daardoor een uitbundige bloei. De toevoeging van magnesium zorgt voor een frisgroene bladkleur. Een goede verzorging zorgt voor sterkere planten en meer weerstand tegen plantenziekten. Rozenmest is geschikt voor alle soorten rozen en sierplanten.
Toepassingsperiode: -Eerste bemesting van maart tot en met half juni. -Tweede bemesting van half juni tot en met september.
Gebruiksaanwijzing/dosering: Het bijgevoegde schepje bevat afgestreken 15 gram meststof.
-Nieuwe aanplant: 20-30 gram Rozenmest mengen door de grond die uit het plantgat komt. Deze gemengde grond daarna in het plantgat terugbrengen. Gebruik voor het beste resultaat Rozengrond in combinatie met de meststof. Hierdoor zal de rozenstruik nog beter aanslaan.
-Bestaande beplanting: In het voorjaar na het snoeien ca. 40 gram Rozenmest rondom elke rozenstruik strooien of 80 gram per m² uitstrooien en licht in de grond inwerken. -Grote klimrozen hebben naar verhouding meer Culvita Rozenmest nodig. Hiervoor geldt: de mestkorrels uitstrooien over een oppervlakte van 1 m². Gedurende het seizoen twee maal herhalen met 20 gram per struik.
Verpakking: 1,5 kg. Voor circa 35 planten.

Anderen kochten ook
In dezelfde kleur
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op