Organische Meststof voor Buxus

Meststof voor Buxus
Maat (cm) Per m2 Pot / Kluit prijs Aantal
1,5 kilogram
minus plus
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details
Buxus is een struik die weinig verzorging nodig heeft. Wel vraagt hij om een specifieke bemesting om zich te weren tegen de schimmel Cylindrocladium. Biologische meststof voor buxus combineert alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale maar beheerste groei. Deze meststof kan ook toegepast worden bij Liguster, hagen en andere groenblijvende planten. De toegevoegde magnesium zorgt voor gezonde frisgroene blaadjes.
Toepassingsperiode: -Eerste bemesting van maart tot en met half juni. -Tweede bemesting van half juni tot en met september.
Gebruiksaanwijzing/Dosering: Het bijgevoegde schepje bevat afgestreken 15 gram meststof. Nieuwe aanplant: 20-30 gram mengen door de grond die uit het plantgat komt. Deze gemengde grond daarna in het plantgat terugbrengen.
Bestaande beplanting: In het voorjaar, na het snoeien, ca. 40 gram rondom elke struik strooien of 80 gram per m2 uitstrooien en licht in de grond inwerken. Herhalen bij de tweede bemesting. Voor planten in een pot geldt 40 gram op een potinhoud van 25 liter.
Verpakking: 1,5 kg. Voor circa 35 planten

Anderen kochten ook
In dezelfde kleur
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op