Organische Mest

Meststof voor alle tuinplanten
Maat (cm) Per m2 Pot / Kluit prijs Aantal
5 Kilogram
minus plus
10 kilogram
minus plus
25 kilogram
minus plus
Extra accessoires
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details
Organische mest heeft een lange werkingsduur en staan garant voor een hoge opbrengst en wordt gebruikt voor de bemesting van de moestuin, de siertuin, bij fruitbomen en gazons.
Waarvoor is deze geschikt: Organische Mest wordt toegepast voor de bemesting van de moestuin, de siertuin, bij fruitbomen en gazons. Toepassing van dit product geeft een merkbaar resultaat. Een rijkere oogst bij groente en fruit. Een mooiere bloei en betere groei van siergewassen. Het gras van het gazon zal donker groen kleuren door de toevoeging van Magnesium.
Waarvoor niet geschikt: Het gebruik van dit product kent geen beperkingen. Eigenschappen: De verwerkte grondstoffen in Organische Mest zijn van zowel dierlijke als plantaardige oorsprong. Door de uitgebalanceerde samenstelling vormt de mest een uitstekende voedingsbron voor alles wat groeit en bloeit. Culvita Organische Mest bevat eiwitrijke grondstoffen. Deze eiwitten worden door het bacterieleven in de grond omgezet in verantwoorde, goed opneembare voedingsstoffen die geleidelijk vrijkomen. Deze voedingswijze zorgt voor geleidelijke groei. Culvita Organische Mest heeft een werkingsduur van 3 maanden en staat garant voor een hoge opbrengst. De organische mest is in kruimelvorm. Dit heeft als voordeel dat de kruimel sneller uiteenvalt. Hierdoor is de meststof eerder beschikbaar voor de plant. De meststof kan dan sneller worden opgenomen en dat geeft een zichtbaar mooier resultaat. Door de kleinere vorm is het makkelijk te verdelen. Er is op een oppervlakte daarom minder nodig wat het ook nog eens voordelig maakt! De Organische mest is verder verrijkt met 3% Magnesium. Magnesium zorgt voor een nog mooiere diepe groene kleur voor de planten en het gazon. Samenstelling: - 10% stikstof (N) waarvan 5% organisch gebonden stikstof en 5% ureumstikstof - 4% fosfaat (P₂O₅), oplosbaar in water en neutraal ammoniumcitraat - 6% kalium (K₂O), oplosbaar in water - 3% magnesium Het organisch stofgehalte is minimaal 45%, afkomstig van o.a. beendermeel en cacaodoppen. Organische meststof/bodemverbeteraars bevatten diverse verwerkte dierlijke eiwitten afkomstig van categorie 3 materiaal en/of verwerkte mest. Organische meststoffen of bodemverbeteraars – landbouwhuisdieren niet laten grazen en gewassen niet als groenvoer gebruiken binnen 21 dagen na gebruik.
Gebruiksaanwijzing: Organische Mestkorrels bij voorkeur strooien als er regen wordt verwacht of na het strooien besproeien. Indien mogelijk licht inharken. Organische Mest lost snel op. De voedingstoffen spoelen niet uit. Dosering: Bij groente en fruit: 1,5 kg per 10 m² Op border en gazons: 1 kg per 10 m² Alle genoemde hoeveelheden zijn ter indicatie en mede afhankelijk van de grondsoort, voedingstoestand, groeiomstandigheden, enz. Bij gebruik van Culvita Organische Mest in de kas of onder glas altijd beluchten en door de grond werken voor het planten.

Verpakking: 5, 10 en 25 kilogram. Gooi de lege plastic zak bij het plastic afval.
Anderen kochten ook
In dezelfde kleur
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op