Over Tuinplant.nl

Tuinplant.nl is ontstaan vanuit een kwekerij, dat ook een familiebedrijf was. Het groene bloed kroop waar het niet gaan kon. En in 2008 besloten de twee broers een webshop te openen, waarbij mensen vanuit huis hun tuinplanten en haagplanten konden bestellen. Dit is binnen no time uitgegroeid tot een webwinkel met een compleet assortiment van meer dan 15.000 soorten tuinplanten. 

Toegankelijk
Of u nou via onze website besteld of langs komt aan de Elburgerweg 111 in Nunspeet, met onze jarenlange ervaring staan we graag voor u klaar en hopen dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Ons jonge, enthousiaste team helpt u graag. Wat wij het liefst willen is dat u de planten vindt die u zoekt en die bij u passen. En van goede kwaliteit, waar u nog lang van kunt genieten!

To the point
Een goede service staat hoog in het vaandel en eerlijkheid vinden we daarbij het belangrijkst. Lukt het ons niet voor de genoemde tijd te bezorgen, dan laten we dat weten. No-nonsense en daadkracht! Met onze nuchtere mentaliteit houden we van de handen uit de mouwen en aan het werk. Zo kunnen we goed en snel uw order afhandelen.

Deskundig 
Om het verhaal af te maken, bieden we vakkundige beplantingsplannen en tuinontwerpen aan. Waarbij één van onze plantenkenners met u samen kijkt naar een plan op maat die past bij uw tuin én bij u.  Ook aanleggen is mogelijk in overleg. Maar ook als u daar niet voor kiest, kunt u altijd bij ons terecht voor tips en advies.  

 

Waarom bestellen bij Tuinplant.nl?

1. Bestel altijd tuinplanten bij een webshop die ook een tuincentrum heeft
Dit is de belangrijkste reden om bij ons te bestellen, omdat men dan gewaarborgd is dat men bij een bedrijf besteld met veel kennis. Er zijn momenteel veel webshops actief die vanuit  ‘zolderkamertjes’ planten verkopen. Deze bedrijfjes laten grotendeels alles door anderen vervoeren, zonder dat er kwaliteit controle wordt uitgevoerd door deskundigen. Onze tuincentra tellen 10.000 m2, u kunt dus goed ideeën bij ons opdoen voordat u besteld. Gratis aanhanger lenen is ook mogelijk. 

2. Ervaring en deskundigheid
Ons familiebedrijf komt voort uit een kwekerij die al sinds 1970 bestaat. Dit is de derde generatie die het bedrijf runt. Wij zijn dus opgegroeid tussen de tuinplanten en weten hoe alle planten worden gekweekt. 

3. Kwaliteit/prijsverhouding
Wij bieden de planten zo scherp mogelijk aan naar gezien de kwaliteit. U krijgt waar voor uw geld. Aanbieders die met stunt prijzen werken, kunnen geen kwaliteit leveren. Al onze planten komen van kwalitatieve goedgekeurde kwekers.

4. Groot assortiment
Wij bieden een zo breed en diep mogelijk aanbod aan. Wij durven gerust te zeggen dat wij een van de grootste tuinplanten assortiment hebben van Nederland!