Kom eens langs bij onze Tuinplant winkel!

Bij onze tuinplantwinkel op de Veluwe kunt u volop inspiratie en ideeën opdoen voor uw tuin. Omdat Tuinplant.nl is ontstaan vanuit een eigen kwekerij hebben we een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten. Denk aan haagplanten, vaste planten, heesters, bomen, coniferen, rhododendrons, exclusieve planten, exotische planten en perkplanten. In alle soorten en maten! Daarnaast verkopen wij ook grond, meststoffen en boompalen. Alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Gunstige ligging
Ons tuincentrum is goed te bereiken met de auto en de ligging is gunstig. Tuinplant Nunspeet ligt aan de rand van Nunspeet, 5 minuten vanaf de A28 (afrit Epe). 

Ruim assortiment
Met ruim 10.000 m2 winkelplezier vindt u bijna alles wat u zoekt. Het assortiment van de winkel is aangepast op winkelend publiek en niet altijd hetzelfde als de webshop. Zoekt u iets specifieks? Dan kan het best zijn dat we dit niet op voorraad hebben. Bij een van onze medewerkers of op onze website kunt u het eenvoudig bijbestellen. En als u wilt, bezorgen we het bij u thuis. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en denken met u mee. U kunt ons ook bellen of mailen voor tuinadvies, een beplantingsplan of laat een tuinontwerp maken. 

 

De openingstijden en contactgegevens van Tuinplant Nunspeet vindt u op: 

tuinplantwinkels.nl

 

 

 

Tuinplantwinkels.nl