Moestuin

Producten 73-96 van 602
Sorteer op
Crataegus laevigata 'Paul's Scarlet'

Vanaf € 62,50

Crataegus lavalleei 'Carrierei'

Vanaf € 63,75

Crataegus monogyna 'Stricta'

Vanaf € 63,75

Crataegus persimilis 'Splendens'

Vanaf € 67,50

Cydonia oblonga appel

Vanaf € 29,95

Cydonia oblonga peer

Vanaf € 24,95

Dille

Vanaf € 3,16

Uitverkocht

Vanaf € 434,75

Uitverkocht

Vanaf € 374,75

Diospyros Kaki
Uitverkocht

Vanaf € 89,95

Doperwten Kelvedon Wonder

Vanaf € 4,62

Doperwten Marktveroveraar

Vanaf € 4,62

Dragon Russische

Vanaf € 3,16

Echinacea purpurea 'Green Envy'
Uitverkocht

Vanaf € 7,15

Echinacea purpurea 'Powwow Wild Berry'

Vanaf € 4,25

Elaeagnus Ebbingei

Vanaf € 239,50

Elaeagnus ebbingei

Vanaf € 13,50

Elaeagnus ebbingei 'Compacta'

Vanaf € 23,95

Eriobotrya Japonica
Uitverkocht

Vanaf € 59,95

Fagus Sylvatica

Vanaf € 66,25

Fagus sylvatica 'Purpurea Pendula'

Vanaf € 162,75

Vanaf € 434,75

Ficus Carica

Vanaf € 19,75

Vanaf € 71,25

Een moestuin of fruittuin mag niet ontbreken in uw tuin! Want wat is er leuker en gezonder dan fruit en groente uit eigen tuin? Een moestuin bestaat uit een assortiment planten van groente en fruit. Deze moestuinplanten kunnen ook nog eens mooi bloeien en hebben vaak prachtig blad. Dus een moestuin of fruittuin kan ook nog eens een mooie sierwaarde hebben in uw tuin.

Fruitplanten
Fruitbomen zoals appelbomen, perenbomen, kersenbomen, notenbomen of pruimenbomen zijn er in alle maten en voor elke tuin. De fruitbomen zijn er in struikvorm, halfstam, hoogstam of als een dikke oude boom. De fruitbomen bloeien eerst, waarna de heerlijke vruchten aan groeien die u zelf kan plukken. Alle fruitbomen geven ook nog eens een prachtige herfstkleur. Er zijn ook leifruitbomen om de inkijk tegen te gaan. Kleinfruit bestaat uit heesters of klimplanten waaraan fruit groeit. Denk hierbij aan bessenstruiken, bramenstruiken en frambozenstruiken. Deze zijn goed te leiden tegen een muur of schutting. Kleine fruitplanten worden minder groot dan fruitbomen, en zijn daarom ook geschikt voor kleinere tuinen. Klimfruit is erg leuk tegen een schutting of pergola, zoals de kiwiplant of druivenplant.

Uw eigen kruidentuinje
Kruidenplanten zijn niet alleen mooie en decoratieve bloeiers, ze zijn ook nog eens te gebruiken in de keuken en ze geuren heerlijk in uw tuin! Denk hierbij aan de basilicum, rozemarijn en tijm. Een echte aanrader voor elke tuin!

Groot assortiment
Dan zijn er nog de exotische planten zoals de vijgenboom, olijfboom of een moerbei passen in elke tuin en geeft u tuin exotisch tintje. Groentezaden worden aangeboden in zaad die u in het voorjaar kan zaaien. Kortom, moestuinplanten en fruitplanten mogen beslist niet ontbreken in uw tuin! Er is een groot assortiment beschikbaar zodat u het hele jaar door fruit kan oogsten.  Plant de fruitplanten in moestuingrond en bemest een paar keer per jaar bij met moestuinvoeding of fruitvoedingMeer informatie over fruitbomen en fruitplanten>>