Alle moestuinplanten

Producten 1-24 van 368
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Aardbeien Sarian

Vanaf € 8,00

Prunus armeniaca leivorm

Vanaf € 71,50

Actinidia arguta 'Issai'

Vanaf € 19,75

Actinidia arguta 'Ken's Red'

Vanaf € 24,50

Actinidia deliciosa 'Atlas'

Vanaf € 19,75

Actinidia deliciosa 'Hayward'

Vanaf € 19,75

Actinidia deliciosa 'Jenny'

Vanaf € 19,75

Allium ursinum

Vanaf € 2,75

Aronia melanocarpa

Vanaf € 9,75

Aronia melanocarpa

Vanaf € 1,00

Aronia prunifolia 'Hugin'

Vanaf € 11,95

Aronia prunifolia 'Viking'

Vanaf € 11,25

Corylus Avellana

Vanaf € 29,95

Corylus avellana

Vanaf € 1,40

Cydonia oblonga 'Ludovic'

Vanaf € 28,95

Cydonia oblonga 'Portugal'

Vanaf € 28,95

Cydonia oblonga 'Rea's Mommoth'

Vanaf € 28,95

Cydonia oblonga 'Vranja'

Vanaf € 28,95

Cydonia oblonga 'Leskovacz'

Vanaf € 239,75

Cydonia oblonga 'Leskovacz'

Vanaf € 239,75

Vanaf € 434,75

Vanaf € 374,75

Diospyros Kaki

Vanaf € 89,95

Eriobotrya Japonica

Vanaf € 59,95

Zelf fruit en groente kweken kan gewoon in uw tuin in de plantenborders, omdat fruitplanten ook nog eens een mooie sierwaarde hebben van bladkleur, vruchten en vorm. Het voordeel van het zelf kweken van fruit en groente is dat het altijd biologisch is. Moestuinplanten en fruitplanten mogen beslist niet ontbreken in uw tuin! Denk bijvoorbeeld eens aan aardbeien kweken, echt een leuke bezigheid voor in je eigen moestuin. Je kunt er ook voor kiezen om aardbeien op je terras of in de tuin te kweken.

Fruit in de tuin
Blauwe bessen zijn gezond en vaak duur in de winkel; een goede reden om zelf te gaan kweken! Bramen en frambozen zijn mooie klimplanten die een kale muur of hek kunnen bedekken. Er zijn zelfs bramenstruiken zonder doorns! Maak eens je eigen verse bramenjam. Rode, witte of zwarte bes, en zelfs kruisbessen zijn een mooie verschijning in uw tuin. U kunt bessen ook als solitaire struik gebruiken in uw plantenborder. Fruitbomen zoals appelbomenperenbomenkersenbomennotenbomen of pruimenbomen zijn er in alle maten en voor elke tuin. De fruitbomen zijn er in struikvorm, halfstam, hoogstam of als een karakteristieke oude boom. De fruitbomen kunnen bloeien en er komen mooie vruchten aan die u zelf kan plukken. Alle fruitbomen geven ook nog eens een prachtige herfstkleur. Er zijn ook leifruitbomen om inkijk tegen te gaan. Klimfruit is leuk tegen een schutting of pergola zoals de kiwiplant of druivenplant in veel soorten. 

Groenten en kruiden bij Tuinplant.nl
Kruidenplanten zijn niet alleen mooie decoratieve en prachtige bloeiers, ze zijn ook nog eens te gebruiken in de keuken en ze geuren heerlijk in uw tuin! Denk hierbij aan basilicumrozemarijn en tijmExotische planten zoals de vijgenboomolijfboom of moerbei passen in elke tuin en ze geven uw tuin een exotisch tintje. Groentenzaden worden aangeboden in zaadjes die u in het voorjaar kan zaaien.  Er is een groot assortiment beschikbaar zodat u het hele jaar door fruit kan oogsten. Plant de fruitplanten in moestuingrond en bemest een paar keer per jaar bij met moestuinvoeding of fruitvoedingMeer informatie over fruitbomen en fruitplanten>>