Facebook Pixel

Hollandsche Boomschors

Latijnse naam
Boomschors

Vanaf

€ 6,95

Gegroepeerde productitems

€ 6,95

Omschrijving

Hollandse Boomschors
Hollandse Boomschors is een natuurproduct geschikt voor het strooien onder beplanting en het aanleggen van paden.
Waarvoor is deze geschikt: Hollandse Boomschors kan worden gebruikt voor: - het aanleggen van wandelpaden - afdekken van borders en als bodembedekker - decoratie - onder kinderspeeltoestellen
Waarvoor niet geschikt: De toepassing van Hollandse Boomschors kent geen beperkingen. Gebruikt als bodembedekker vermindert het de kans op onkruidgroei. De grond droogt minder snel uit. In de winter beschermt het aanwezige vaste planen tegen vorst. Boomschors heeft een positief effect op het bodemleven. Hollandse Boomschors heeft een beperkte levensduur. Voor schors met een langere levensduur is het gebruik van Franse Boomschors aan te bevelen.
Eigenschappen: Voor Hollandse Boomschors wordt de schors van de naaldbomen gebruikt. Beschrijving Verwijder eventueel aanwezig onkruid. Egaliseer de bodem waar het schors gestrooid zal worden. Aanbrengen in een laag van 5 centimeter. Een dikkere laag heeft een gunstig effect op de onderdrukking van onkruid. In voorkomende gevallen (bijvoorbeeld bij intensieve betreding) is het aan te bevelen eerst gronddoek aan te brengen.

Verpakking: 40 liter. Gooi de lege plastic zak bij het plastic afval.
Maat (cm) Pot / Kluit Verzending Prijs
40 liter - Vracht € 6,95