Hollandse Boomschors

Boomschors
Maat (cm) Per m2 Pot / Kluit prijs Aantal
40 liter
minus plus
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hollandse Boomschors
Hollandse Boomschors is een natuurproduct geschikt voor het strooien onder beplanting en het aanleggen van paden.
Waarvoor is deze geschikt: Hollandse Boomschors kan worden gebruikt voor: - het aanleggen van wandelpaden - afdekken van borders en als bodembedekker - decoratie - onder kinderspeeltoestellen
Waarvoor niet geschikt: De toepassing van Hollandse Boomschors kent geen beperkingen. Gebruikt als bodembedekker vermindert het de kans op onkruidgroei. De grond droogt minder snel uit. In de winter beschermt het aanwezige vaste planen tegen vorst. Boomschors heeft een positief effect op het bodemleven. Hollandse Boomschors heeft een beperkte levensduur. Voor schors met een langere levensduur is het gebruik van Franse Boomschors aan te bevelen.
Eigenschappen: Voor Hollandse Boomschors wordt de schors van de naaldbomen gebruikt. Beschrijving Verwijder eventueel aanwezig onkruid. Egaliseer de bodem waar het schors gestrooid zal worden. Aanbrengen in een laag van 5 centimeter. Een dikkere laag heeft een gunstig effect op de onderdrukking van onkruid. In voorkomende gevallen (bijvoorbeeld bij intensieve betreding) is het aan te bevelen eerst gronddoek aan te brengen.

Verpakking: 40 liter. Gooi de lege plastic zak bij het plastic afval.
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op