Hulst

Producten 25-39 van 39
Sorteer op
Ilex meserveae 'Blue Angel'

Vanaf

€ 86,95

Ilex meserveae 'Blue Angel' Bol

Vanaf

€ 149,95

Ilex meserveae 'Blue Maid'

Vanaf

€ 12,50

Ilex meserveae 'Blue Maid'

Vanaf

€ 56,25

Ilex meserveae 'Blue Prince'

Vanaf

€ 13,50

Ilex meserveae 'Blue Princess'

Vanaf

€ 15,75

Ilex meserveae 'Blue Princess'

Vanaf

€ 99,75

Ilex meserveae 'Heckenfee'

Vanaf

€ 15,75

Ilex meserveae 'Heckenstar'

Vanaf

€ 15,75

Ilex verticillata

Vanaf

€ 43,50

Osmanthus burkwoodii

Vanaf

€ 8,95

Osmanthus heterophyllus

Vanaf

€ 11,25

Osmanthus heterophyllus 'Goshiki'

Vanaf

€ 9,75

Osmanthus heterophyllus 'Tricolor'

Vanaf

€ 11,25

Osmanthus heterophyllus 'Variegatus'

Vanaf

€ 9,75

Hulst, ook bekend als Ilex, is een veelzijdige en populaire plant die het hele jaar door groen blijft. Omdat we bij Tuinplant.nl gek zijn op deze plant vertellen we u graag meer over het karakteristieke uiterlijk tot de verzorging die hij nodig heeft om uw tuin te verfraaien.

Groen en glanzende Iilex

Hulst staat bekend om zijn glanzende, donkergroene bladeren en de opvallende rode bessen die de plant in de herfst en winter draagt. Het is een ideale heester om wat kleur en leven toe te voegen aan uw tuin, zelfs op de somberste dagen.

Groeiomstandigheden hulst

Hulst gedijt in verschillende bodemsoorten, zolang de grond goed gedraineerd en voedzaam is. Gebruik bij het planten, aanplantgrond. Hij gedijt het best in de zon of halfschaduw, maar kan zich ook aanpassen aan schaduwrijke omstandigheden. Dit maakt deze plant geschikt voor diverse tuinomgevingen.

Hulst plant draagt lange tijd bessen

Hoewel deze plant kleine, onopvallende bloemen heeft in het voorjaar, zijn het de felrode bessen die de meeste aandacht trekken. Deze bessen verschijnen in de herfst en blijven aan de struik hangen tot ver in de winter, waardoor je tuin een vleugje kleur krijgt op momenten dat andere planten dat niet kunnen bieden. De bladeren daarentegen blijven het hele jaar door prachtig groen!

Hulst boom eist weinig onderhoud

Een van de voordelen van hulst is dat het een relatief onderhoudsarme plant is. Snoei de struik naar wens om de gewenste vorm te behouden. Dit kunt u het beste doen in het voorjaar of de zomer. Verwijder dode of beschadigde takken om de gezondheid van de plant te bevorderen.

Zo kun je hulst planten

Deze prachtige plant kan op verschillende manieren worden gebruikt in uw tuin. Het is een uitstekende keuze voor heggen en randbeplanting. Ook kan de hulst prachtig solitair geplant worden. Daarnaast zijn de takken van deze plant populair in bloemstukken, en kerstdecoraties vanwege hun glanzende bladeren en rode bessen.

Combineer hulst met ander groen

Combineer hulst met andere wintergroene planten, zoals Viburnum tinus of coniferen, om een aantrekkelijke groene structuur in uw tuin te creëren, zelfs tijdens de wintermaanden. Ook kun je de plant combineren met kleurrijke winterbloeiende planten voor een betoverend effect.

Hulst kopen bij Tuinplant.nl!

Klaar om uw tuin te laten bloeien met de prachtige hulst? Bij Tuinplant.nl zit u goed! Ontdek onze groeigarantie: als uw plant na 3 maanden niet aangeslagen is, krijg u een nieuwe plant! En heeft u behoefte aan deskundig advies? Wij staan voor u klaar om u te helpen met tuinontwerpen, aanplanten, tuin aanleggen en het onderhoud. Door onze groene vingers hebben al ruim 3700 tevreden klanten ons gemiddeld een 8.6 bezorgd. Meer weten over de bezorging en levertijden? Afhankelijk van de grootte en het gewicht is uw bestelling binnen 10 werkdagen in huis. Breng ook eens een bezoekje aan ons gezellige tuincentrum in Nunspeet. Samen maken we van uw tuin een groen paradijs!