Laurierhaag

14 producten
Sorteer op
Prunus laurocerasus 'Caucasica'
Uitverkocht

Vanaf € 2,25

Prunus laurocerasus 'Caucasica'

Vanaf € 3,60

Prunus laurocerasus 'Etna'

Vanaf € 17,75

Prunus laurocerasus 'Herbergii'
Uitverkocht

Vanaf € 2,25

Prunus laurocerasus 'Herbergii'

Vanaf € 11,75

Prunus laurocerasus 'Mano'

Vanaf € 11,25

Prunus laurocerasus 'Novita'
Uitverkocht

Vanaf € 2,25

Prunus laurocerasus 'Novita'

Vanaf € 3,60

Prunus laurocerasus 'Otto Luyken'
Uitverkocht

Vanaf € 2,25

Prunus laurocerasus 'Otto Luyken'

Vanaf € 11,25

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'

Vanaf € 2,75

Prunus laurocerasus Genolia

Vanaf € 20,25

Prunus lusitanica 'Angustifolia'
Uitverkocht

Vanaf € 2,50

Prunus lusitanica 'Angustifolia'

Vanaf € 2,95

Een laurierhaag is een prachtige, snelgroeiende en wintergroene haagplant die ideaal is voor hoge erfafscheidingen. Met een laurierhaag bent u het hele jaar door verzekerd van een volle en groene haag. Bij Tuinplant.nl vindt u diverse soorten laurierhagen, waaronder varianten met lichtgroene, donkergroene en smalle bladeren.

Voordelen van een laurierhaag

Altijd groen

Een van de grootste voordelen van een laurierhaag is dat deze wintergroen is, wat betekent dat de haag het hele jaar door zijn bladeren behoudt. Dit zorgt voor een constante kleur en beschutting in uw tuin, zelfs in de wintermaanden.

Snelgroeiende eigenschappen

Laurierhagen staan bekend om hun snelle groei. Dit maakt ze ideaal voor wie snel een dichte, hoge haag wil hebben. Bovendien is een laurierhaag gemakkelijk te snoeien en te onderhouden, wat bijdraagt aan zijn populariteit.

Populaire soorten laurierhagen

Prunus laurocerasus ‘Novita’

De Prunus Laurocerasus ‘Novita’ is een snelgroeiende laurierhaag met lichtgroene, glanzende bladeren. Deze haag is perfect voor wie op zoek is naar een levendige en opvallende groene afscheiding.

Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’

De ‘Rotundifolia’ variant van de Prunus laurocerasus is een gewone laurierhaag met brede, donkergroene bladeren. Deze haag biedt een weelderige en dichte afscheiding, ideaal voor privacy.

Prunus laurocerasus ‘Caucasica’

De ‘Caucasica’ heeft smal, donkergroen blad en groeit snel en recht omhoog. Deze haag is perfect voor strakke, smalle hagen en biedt een elegante uitstraling.

Prunus laurocerasus ‘Angustifolia’

De Portugese laurier, Prunus laurocerasus ‘Angustifolia, heeft kleine, smalle bladeren en groeit langzamer dan andere soorten. Deze laurierhaag blijft mooi compact en is zeer geschikt voor een smalle haag.

Verzorgingstips voor een gezonde laurierhaag

Snoeien

Een laurierhaag is gemakkelijk te snoeien. Snoei de haag tweemaal per jaar, in april en september, om mooie, verse uitlopers te stimuleren. Regelmatig snoeien helpt de haag om zijn strakke en volle vorm te behouden.

Planten

Plant de laurierhaag in aanplantgrond voor een goede start. Geef vooral in de eerste maanden goed water om de haag te helpen goed te wortelen. Laurierhagen zijn verkrijgbaar uit de volle grond en met kale wortel van half oktober tot half april en in pot het hele jaar door.

Bemesting

Bemest de laurierhaag twee keer per jaar om de mooie groene kleur te behouden en de groei te bevorderen. Gebruik een geschikte haagmeststof voor het beste resultaat.

Meer informatie over laurierhagen en video

Laurierhaag kopen bij Tuinplant.nl!

Een haag kopen bij Tuinplant.nl betekent kiezen voor expertise en kwaliteit. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om aan alle wensen te voldoen. Onze planten komen met een groeigarantie. Dat betekent dat u een nieuwe haagplant krijgt, als deze binnen 3 maanden niet aanslaat.

Zoekt u naar deskundig advies? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen met het kiezen, planten en verzorgen van uw nieuwe groene aanwinsten. Met onze jarenlange ervaring en liefde voor planten hebben we al duizenden klanten naar volle tevredenheid geholpen. Wilt u meer weten over onze bezorgopties en levertijden? Afhankelijk van uw bestelling kunt u uw nieuwe laurierhaag meestal binnen 10 werkdagen verwachten. En bezoek ons zeker eens in ons sfeervolle tuincentrum in Nunspeet, waar we samen de eerste stap zetten naar uw droomtuin!