Groenblijvende haagplanten

Producten 1-24 van 90
Sorteer op
Aucuba japonica

Vanaf € 14,25

Aucuba japonica 'Angelon'

Vanaf € 21,50

Aucuba japonica 'Crotonifolia'

Vanaf € 11,25

Aucuba japonica 'Golden King'

Vanaf € 11,25

Aucuba japonica 'Picturata'

Vanaf € 14,75

Aucuba japonica 'Rozannie'

Vanaf € 14,50

Aucuba japonica 'Variegata'

Vanaf € 12,75

Berberis frikartii 'Amstelveen'

Vanaf € 11,25

Berberis frikartii 'Telstar'

Vanaf € 11,25

Berberis intermedia 'Wallich's Purple'

Vanaf € 11,25

Berberis julianae

Vanaf € 10,50

Berberis linearifolia 'Orange King'
Uitverkocht

Vanaf € 14,75

Berberis media 'Parkjuweel'

Vanaf € 11,25

Cotoneaster franchetii
Uitverkocht

Vanaf € 1,40

Elaeagnus ebbingei

Vanaf € 13,50

Elaeagnus ebbingei 'Limelight'

Vanaf € 17,75

Elaeagnus ebbingei 'Gilt Edge'

Vanaf € 18,95

Elaeagnus pungens 'Maculata'

Vanaf € 11,25

Fagus sylvatica

Vanaf € 4,75

Fagus sylvatica
Uitverkocht

Vanaf € 1,10

Fagus sylvatica 'Atropurpurea'
Uitverkocht

Vanaf € 3,30

Fargesia jiuzhaigou 1

Vanaf € 38,50

Fargesia nitida 'Volcano'

Vanaf € 23,95

Fargesia nitida 'Winterjoy'

Vanaf € 32,95

Een groenblijvende haag is een verrijking voor de tuin. Daarnaast is het ook een levendig schild dat privacy en bescherming biedt gedurende het hele jaar. In het assortiment haagplanten van Tuinplant vindt u verschillende groenblijvende haagplanten die uw tuin transformeren in een groene oase.

De charme van groenblijvende haagplanten

Met een groenblijvende haag kist u voor een duurzame structuur in uw tuin. Populaire soorten zoals de taxushaag, ligusterhaag en laurierhaag. Deze haagplanten groenblijvend bieden door de seizoenen heen een harmonieuze achtergrond voor zowel moderne als traditionele tuinontwerpen.

Groene beschutting

Een groenblijvende heg is veelzijdig in gebruik en kan dienen als een kader voor uw tuin, een achtergrond voor kleurrijke bloembedden of als een definiërende rand langs tuinpaden. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook aantrekkelijk. Daarnaast dragen ze bij aan de biodiversiteit van uw tuin.

Semi-groenblijvende haagplanten

Naast volledige groenblijvende soorten bieden we ook een reeks semi-groenblijvende haagplanten. Deze planten, zoals bepaalde soorten liguster en rododendron, behouden hun bladeren onder milde winteromstandigheden, maar kunnen blad verliezen bij extreem koud weer. Ze zijn ideaal voor tuiniers die op zoek zijn naar een balans tussen groenblijvend en seizoensgebonden verandering.

Creatieve toepassingen van groenblijvende hagen

Gebruik hoge hagen als natuurlijke schermen voor volledige privacy of lage hagen om elegantie toe te voegen aan de randen van uw tuinpaden.

Planttips voor een gezonde groenblijvende haag

De basis voor een gezonde groenblijvende haag begint bij het planten. Gebruik altijd kwalitatieve aanplantgrond voor het beste resultaat. Plant haagplanten met voldoende ruimte tussen de planten om luchtcirculatie te bevorderen en ziekten te voorkomen.

Groenblijvende haagplant kopen bij Tuinplant.nl!

Op zoek naar de mooiste groenblijvende haagplant? Bij Tuinplant.nl vindt u een uitgebreide selectie. Met onze exclusieve groeigarantie kunt u met vertrouwen kiezen: als uw plant binnen 3 maanden niet aangeslagen is, krijgt u een nieuwe plant! Zoekt u naar deskundig advies? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen met het kiezen, planten en verzorgen van uw nieuwe groene aanwinsten. Met onze jarenlange ervaring en liefde voor planten hebben we al duizenden klanten naar volle tevredenheid geholpen. Wilt u meer weten over onze bezorgopties en levertijden? Afhankelijk van uw bestelling kunt u uw nieuwe groenblijvende haagplant meestal binnen 2 tot 7 werkdagen verwachten. En bezoek ons zeker eens in ons sfeervolle tuincentrum in Nunspeet, waar we samen uw visie van een weelderige oase kunnen verwezenlijken!