Coniferenhaag

10 producten
Sorteer op
Chamaecyparis lawsoniana 'Columnaris'

Vanaf € 7,50

Chamaecyparis lawsoniana 'Ivonne'
Uitverkocht

Vanaf € 8,95

Cupressocyparis leylandii

Vanaf € 11,75

Pinus Sylvestris
Uitverkocht

Vanaf € 1,00

Taxus baccata

Vanaf € 2,20

Thuja occidentalis 'Brabant'

Vanaf € 1,95

Thuja occidentalis 'Smaragd'

Vanaf € 2,55

Thuja occidentalis 'Yellow Ribbon'

Vanaf € 8,50

Thuja plicata 'Excelsa'
Uitverkocht

Vanaf € 13,50

Thuja plicata 'Martin'
Uitverkocht

Vanaf € 13,50

Een coniferenhaag is een uitstekende keuze voor wie een wintergroene haag zoekt die snel dichtgroeit en hoog kan worden. De kleuren van coniferenhagen variëren van blauwgroen, geelgroen tot diepgroen, wat een mooie variatie aan kleuren in uw tuin geeft. Bij Tuinplant.nl vindt u een breed assortiment aan coniferenhagen, ideaal voor elke tuin.

Voordelen van een coniferenhaag

Wintergroene schoonheid

Een van de grootste voordelen van een coniferenhaag is dat deze wintergroen is, wat betekent dat de haag het hele jaar door zijn bladeren behoudt. Dit zorgt voor een constante kleur en beschutting in uw tuin, zelfs in de wintermaanden.

Snelle groei

Coniferenhagen staan bekend om hun snelle groei. Dit maakt ze ideaal voor wie snel een dichte, hoge haag wil hebben. Een coniferenhaag biedt niet alleen privacy, maar kan ook als windbreker dienen.

Verzorgingstips voor een gezonde coniferenhaag

Planten

Bij het planten van een coniferenhaag is het belangrijk om aanplantgrond te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat jonge planten beter aanslaan en een goede start hebben. Plant de coniferenhaag op een plek waar deze voldoende zonlicht krijgt, maar bescherm de haag tegen harde wind.

Snoeien

Voor een mooie strakke haag adviseren wij om de haag tweemaal per jaar te snoeien, namelijk in mei of juni en een tweede keer in september of oktober. Gebruik scherpe snoeischaren om de haag netjes en strak te houden. Dit bevordert de groei en zorgt voor een dichte, volle haag.

Bemesting

Coniferenhagen hebben baat bij regelmatige bemesting. Gebruik een speciale coniferenmest om de haag gezond en sterk te houden. Dit bevordert niet alleen de groei maar ook de kleurintensiteit van de bladeren.

Meer informatie over coniferenhagen en video

Coniferenhaag kopen bij Tuinplant.nl!

Een haagplant kopen bij Tuinplant.nl betekent kiezen voor expertise en kwaliteit. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om aan alle wensen te voldoen. Onze planten komen met een groeigarantie. Dat betekent dat u een nieuwe haagplant krijgt, als deze binnen 3 maanden niet aanslaat.

Zoekt u naar deskundig advies? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen met het kiezen, planten en verzorgen van uw nieuwe groene aanwinsten. Met onze jarenlange ervaring en liefde voor planten hebben we al duizenden klanten naar volle tevredenheid geholpen. Wilt u meer weten over onze bezorgopties en levertijden? Afhankelijk van uw bestelling kunt u uw nieuwe haagplant meestal binnen 10 werkdagen verwachten. En bezoek ons zeker eens in ons sfeervolle tuincentrum in Nunspeet, waar we samen de eerste stap zetten naar uw droomtuin!