Borderpakketten

Producten 1-24 van 26
Sorteer op
Blauw, violet en witte zomerbloeiers

Vanaf € 34,95

Blauw/groengele zomerbloeiers

Vanaf € 39,95

Blauwe/witte schaduw planten borderpakket

Vanaf € 29,95

Bodembedekkende vaste planten

Vanaf € 19,95

Vanaf € 19,95

Borderpakket 20-100 cm

Vanaf € 29,95

Vanaf € 39,95

Borderpakket 40-140 cm

Vanaf € 34,95

Vanaf € 39,95

Vanaf € 29,95

Borderpakket kruidenplanten

Vanaf € 19,95

Vanaf € 34,95

Borderpakket rode vaste planten

Vanaf € 19,95

Borderpakket siergrassen laag

Vanaf € 19,95

Borderpakket vaste planten schaduw

Vanaf € 24,95

Borderpakket verschillende kleuren

Vanaf € 19,95

Geel/oranje vaste plantenborderpakket

Vanaf € 19,95

Natte borderpakket

Vanaf € 19,95

Nazomer heesters en grassen borderpakket

Vanaf € 49,95

Onderhoudsvriendelijke vaste planten borderpakket

Vanaf € 24,95

Vanaf € 19,95

Rood/blauwe vaste planten borderpakket

Vanaf € 19,95

Vanaf € 19,95

Roze/witte/paarse vaste planten

Vanaf € 19,95

Een prachtige tuin begint met de juiste keuze van planten voor uw borders. Tuinplant.nl biedt een ruime selectie kant-en-klare borderpakketten aan, samengesteld met zorg en oog voor harmonie. Of u nu een kleine of grote tuin heeft, er is altijd een passend borderpakket beschikbaar. 

Borderpakketten: een kleurrijke keuze

De keuze voor planten in uw tuin of border kan soms lastig zijn. Om het u makkelijker te maken, hebben wij diverse borderpakketten samengesteld die aansluiten bij verschillende smaken en tuinstijlen. Hierbij kunt u denken aan het borderpakket blauw/violet/wit, dat een verbluffende combinatie van kleuren biedt. Of wat dacht u van het borderpakket blauw/groengeel voor een frisse en levendige uitstraling?

Vaste planten borders: een duurzame keuze

Een vaste planten border is een duurzame en onderhoudsarme keuze voor uw tuin. Tuinplant.nl heeft borderpakketten die specifiek gericht zijn op vaste planten. Hierbij is het borderpakket vaste planten pluktuin een uitstekende optie. Met een mix van kleurrijke bloemen creëert u een prachtige pluktuin waar u het hele seizoen van kunt genieten.

Borders in verschillende themakleuren

Om aan diverse smaken tegemoet te komen, bieden wij borderpakketten in verschillende kleurthema’s. Bijvoorbeeld het paars/roze borderpakket, die een romantische sfeer in uw tuin brengt. Terwijl het geel/oranje borderpakket een zonnige en levendige uitstraling geeft. Ontdek de mogelijkheden van onze thematische borderpakketten en geef uw tuin een eigen identiteit.

Specifieke borderpakket voor verschillende omstandigheden

Elke tuin is uniek, met verschillende omstandigheden en uitdagingen. Daarom hebben we specifieke borderpakketten samengesteld om aan diverse behoeften te voldoen. Zo is borderpakket schaduw perfect voor die delen van uw tuin waar minder zonlicht komt. Voor een bodembedekkende oplossing is er het borderpakket bodembedekkend. Ontdek ook het borderpakket natte border voor tuinen met vochtige grond.

Verzorgingstips voor uw borders

Om uw borders mooi en gezond te houden, zijn er enkele verzorgingstips die u kunt volgen. Regelmatig water geven, vooral tijdens droge periodes, is essentieel. Controleer de grondvochtigheid en pas de bewatering aan op basis van de behoeften van de planten in uw border. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig onkruid te verwijderen en de planten te bemesten volgens de aanbevelingen.

Borderpakket kopen bij Tuinplant.nl!

Onze borderpakketten maken het eenvoudig om een prachtige en goed doordachte tuinborder te creëren. Uw tuin ook laten bloeien met een prachtig borderpakket? Ontdek onze groeigarantie: als uw plant na 3 maanden niet aangeslagen is, krijgt u gewoon een nieuwe plant! En heeft u behoefte aan deskundig advies? Wij staan voor u klaar om u te helpen met tuinontwerpen, aanplanten, tuin aanleggen en het onderhoud. Door onze groene vingers hebben al ruim 3700 tevreden klanten ons gemiddeld een 8.6 bezorgd.

Meer weten over de bezorging en levertijden? Afhankelijk van de grootte en het gewicht heeft u uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen in huis. Breng ook eens een bezoekje aan ons gezellige tuincentrum in Nunspeet. Samen maken we van uw tuin een groen paradijs!