Biologische Moestuin Grond

Moestuin Grond
Maat (cm) Per m2 Pot / Kluit prijs Aantal
40 liter
Extra accessoires
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details
Culvita Biologische Moestuingrond biedt een gezonde en veilige basis voor uw groente- en fruitgewassen.
Toepassing: Bio-Moestuingrond is ontwikkeld als groeimedium in de groente- of moestuin en voor het vullen van potten en bakken. Het kan ook worden gebruikt als bodemverbeteraar in bestaande of nieuw aan te leggen tuinen . Het is zeer geschikt om veilig te worden toegepast bij het kweken van groenten, kruiden en klein-fruitsoorten in de kas, tuin, op het balkon of terras. Voor gebruik de inhoud van de zak goed los maken. Bio-Moestuingrond bevat een biologische organische meststof voor ca. 3 maanden. Daarna kan naar behoefte worden bij gemest met Culvita Organische mestkorrels.
Eigenschappen: Bio-Moestuingrond is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen zoals tuinturf, turfstrooisel, kokos en compost. Als voeding is een biologische organische meststof toegevoegd. De gekozen grondstoffen voldoen aan de criteria gesteld aan duurzaamheid en kwaliteit.
Beschrijving: Bij aanleg voor het bewerken van de grond ca. 10 cm Bio-Moestuingrond aanbrengen en daarna door de reeds aanwezige grond heen spitten. Bij grondverbetering een laag van ca. 5 cm Bio-Moestuingrond goed door de bovenlaag heen werken. Bij planten in bakken en potten een laag Culvita Bio-moestuingrond onderin aanbrengen. Plaats de plant in de bak of pot en vul het geheel aan tot iets onder de rand. Grond aandrukken en vervolgens ruim water geven. Let op dat er voldoende drainage gaten onder in de bakken of potten aanwezig zijn zodat een te veel aan water kan wegvloeien. Eventueel een laag hydrokorrels onder in de pot of bak aanbrengen.

Verpakking: 40 liter. Gooi de lege plastic zak bij het plastic afval.
In dezelfde kleur
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op