Aanplantgrond Zuurminnend

Geschikt voor Rhododendron, Heide en Hortensia
Maat (cm) Per m2 Pot / Kluit prijs Aantal
40 liter
minus plus
Extra accessoires
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Biologische Aanplantgrond Zuurminnend is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe zuurminnende tuinplanten. Daarnaast kan het ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting.

Waarvoor is deze geschikt:

Aanplantgrond Zuurminnend is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe zuurminnende tuinplanten. Daarnaast kan het ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting. Het is speciaal samengesteld om planten snel in hun nieuwe omgeving te laten aanslaan. Aanplantgrond Zuurminnend kan bij vrijwel alle zuurminnende vaste planten, heesters, bomen en coniferen worden toegepast. 

Voorbeelden van zuurminnende planten:

Eigenschappen:

De gekozen grondstoffen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die de fabrikant er aan stelt. Naast een basisbemesting en kalk bevat het RhizoPlus. RhizoPlus is een mengsels van mycorrhiza en andere rhizosphere bacteriën en schimmels. Door de toevoeging van RhizoPlus zal de opname van voedsel en water sneller en makkelijker op gang komen. Bovendien bevordert RhizoPlus het natuurlijk evenwicht.

Beschrijving:

Graaf een ruim plant gat, vul het gat op met de Aanplantgrond zuurminnend zodat er voldoende ruimte over blijft voor de kluit. Zet de bovenkant van de kluit gelijk aan de hoogte van de grond. Vul aan met Aanplantgrond zuurminnend, druk de grond aan zodat de plant stevig blijft staan, geef hierna water zodat het wortelgestel van de plant goed aansluit in de grond. Hoewel Aanplantgrond zuurminnend een meststof bevat, zal een bemesting na verloop van tijd noodzakelijk zijn dit naar behoefte van de plant. Gebruik hiervoor Organische Meststof.

Anderen kochten ook
In dezelfde kleur
Komt u er niet uit?
Wanneer u een mail stuurt naar info@tuinplant.nl, krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Neem contact met ons op