Facebook Pixel

Aanplantgrond

Latijnse naam
Voor alle vaste planten, heesters, hagen en bomen

Vanaf

€ 7,50

Gegroepeerde productitems

€ 7,50

Product heeft staffel kortingen
Omschrijving

Culvita biologische aanplantgrond is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe tuinplanten en bomen. Het kan ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting.

Waarvoor is deze grondsoort geschikt:

Bij vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen en coniferen. Aanplantgrond is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe tuinplanten. Het kan ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting. Het is speciaal samengesteld om planten snel in hun nieuwe omgeving te laten aanslaan. Aanplantgrond kan bij vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen, perkplanten en coniferen worden toegepast. Maar niet bij zuurminnende planten, gebruik dan Aanplantgrond Zuurminnend.

Waarvoor niet geschikt:

Zuurminnende planten zoals Rhododendron, Azalea, Heide, Magnolia en andere zuurminnende planten. Eigenschappen: De gekozen grondstoffen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die de fabrikant eraan stelt. Naast een biologische basisbemesting en kalk bevat het RhizoPlus. RhizoPlus is een mengsels van mycorrhiza en andere rhizosphere bacteriën en schimmels. Door de toevoeging van RhizoPlus zal de opname van voedsel en water sneller en makkelijker op gang komen. Bovendien bevordert RhizoPlus het natuurlijk evenwicht.

De voordelen op een rij van Aanplantgrond:

  • Aanplantgrond met micro-organismen
  • Verbetering van de lucht / water huishouding
  • Optimale beworteling en snelle aanslag
  • Minder uitval van planten
  • Gezondere planten
  • Bodemstructuur verbetering
  • Biologisch

Graaf een ruim plant gat, vul het gat op met de Aanplantgrond zodat er voldoende ruimte over blijft voor de kluit. Zet de bovenkant van de kluit gelijk aan de hoogte van de grond. Vul aan met Aanplantgrond, druk de grond aan zodat de plant stevig blijft staan, geef hierna water zodat het wortelgestel van de plant goed aansluit in de grond. Hoewel Aanplantgrond een meststof bevat, zal een bemesting na verloop van tijd noodzakelijk zijn dit naar behoefte van de plant. Gebruik hiervoor Organische Meststof.

Maat (cm) Pot / Kluit Verzending Prijs
40 liter - Vracht € 7,50