Boksdoorn goijbes Lycium barbarum

Boksdoorn goijbes
(Lycium barbarum)

De Lycium barbarum is een vrij onbekende sierheester, die 3 m hoog wordt. De lange, gebogen takken verhouten zelf en vormen een ondoordringbare struik. Aan de takken zitten tot 3 cm lange doornen....lees meer
vanaf
2,40

Volumekorting
Hieronder de volumekorting die wij op onze website hanteren. Bij aankoop van 10 of meer gelijke producten met dezelfde maat ontvangt u direct korting! Korting wordt verrekend bij het afronden van uw bestelling.

  • Vanaf 10 stuks 2,5% korting
  • Vanaf 25 stuks 5% korting
  • Vanaf 50 stuks 7,5% korting
  • Potplanten i
Maat (cm)
Per m2
Pot / Kluit
Prijs
Aantal
Verzending
15-20 5 Pot
€ 2,40
Pakket
20-25 3 Pot
€ 4,40
Pakket
80-100 2 Pot
€ 9,35
Pakket
De Lycium barbarum is een vrij onbekende sierheester, die 3 m hoog wordt. De lange, gebogen takken verhouten zelf en vormen een ondoordringbare struik. Aan de takken zitten tot 3 cm lange doornen. Het blad van de Lycium barbarum is grijgroen en langwerpig. De plant is bladverliezend. In de maanden april en mei bloeit de plant met mooie, violette bloemen. Na de bloei vormen zich de oranjerode, langwerpige bessen. De plant is zeer winterhard. Plant de Lycium barbarum op een zeer zonnige plaats voor veel bessen. Gebruik bij het planten Tuinplantengrond. Ideaal voor een grote afscheiding!
Kleur : Groen, Paars
Bloeitijd : April, Juli, Juni, Mei
Groeiwijze : Afhangend, Bochtige tak, Breed / verspreid
Max. hoogte : 300cm
Grondsoort : Alle
Standplaats : Half schaduw, Volle zon
Eetbaar : Ja
Geurend : Nee
Giftig : Nee
Groenblijvend : Nee
0.00 In stock